post

Perler pärlplattor är ett av de två mest kända varumärkena. De är från USA. Jag har haft många människor berätta för mig att de brukade ha Perler pärlor som barn! Så det är väl etablerat och tillförlitligt.

Obs! Om du stöter på “FunFusion” pärlor, gjordes de också av Perler.

Storlek: Mini 2.6 mm (Perfekt för detaljerad konst, porträtt, små nyckelringar eller smycken, etc. Kan vara svårt att hantera utan pincett)
Midi 5 mm (vanligen används av barn och vuxna; pincett tillval)
Biggie 10 mm (10 mm pärlor är vanligtvis för unga barn, men de är också vara ett alternativ om du har fingerfärdighet frågor som artrit.)
Smältpunkt / temperatur: hög 9 / för icke-flexibla konstverk.

Kvalitet / konsistens: 9/10, enstaka udda storlek pärlor, men i allmänhet ok. Färg är också konsekvent i varje påse, även om de med några år kan justera några av sina färger. Bara vara medveten om att din 2014 väska kan vara annorlunda än din 2019 väska.

De är mycket vanliga i USA, och Wal-Mart butiker har just börjat bära perler pärlor i Kanada. Michaels butiker bär dem också, men oftast i barnens aktivitetshinkar och ett mindre utbud av enskilda färgpåsar.

  • Observera att Perler Mini enfärgade påsar har semi-avvecklas i 2018. Det finns fortfarande några färger tillgängliga för försäljning på Perler webbplats. Annars, för Mini pärlor, har de blandade färgbrickor tillgängliga.